Cine suntem

   

 

        Fondata in anul 1993, cu scopul de a multiplica semintele de legume si plante furajere in Romania, pentru a fi exportate in Comunitatea Europeana, firma AMIA INTERNATIONAL si-a redirectionat activitatea de baza in anul 1997 devenind importator exclusiv de seminte si material saditor colaborand cu unele din cele mai prestigioase firme de profil din Europa si chiar din lume, printre care: VILMORIN, TOP GREEN, SOPARCO, SCOTT (SUBSTRAL), FERTILPOT, STOLLER si multe altele. Din anul 1997, firma AMIA INTERNATIONAL este un actor primordial in Romania in domeniul semintelor prin diversitatea si calitatea produselor comercializate. De-a lungul timpului AMIA INTERNATIONAL si-a constituit o gama foarte larga de produse care raspund atat cerintelor amatorilor cat si profesionistilor.

 

Astazi firma ofera si o gama completa de seminte de legume, flori, aromatice, gazon, dar si ingrasaminte si biocide cu marca proprie ,, AMIA''. Deasemenea firma propune o gama larga de ghiveci, jardiniere, placi de semanat si o gama completa de ghiveci biodegradabile.

 

AMIA INTERNATIONAL a adaugat la activitatile sale comercializarea arbusti ornamentali, fructiferi si butasi de trandafiri, colaborand si cu firme autohtone pentru producerea de rasaduri si seminte. De asemenea oferim si o gama completa de seminte furajere (lucerna, raigras, trifoi, mustar, phacelia, etc.) si material saditor - arpagic, bulbi de flori.

 

Ca o incununare a activitatii noastre, am devenit un important producator de rasaduri de plante (legume, plante aromatice, flori), detinand in acest sens sere specializate care asigura conditii optime din toate punctele de vedere: linie de semanat si de repicat si camere de germinatie.

 

 

 

 

Organizarea noastra logistica ne permite astazi sa raspundem clientilor din intreaga tara prin distribuitorii nostri zonali.

 

Deviza noastra este: ,, Cine vrea sa faca ceva, gaseste solutii, cine nu vrea sa faca nimic, gaseste o scuza''.

 

 

 

 

 

Loading...
Loading...